Transzcendentális Meditáció előadás Mosonmagyaróváron

Transzcendentális Meditáció előadás Mosonmagyaróváron

Helyszín:
Magnólia - Mosonmagyaróvár, Kálnoki út 13.
Dátum:
2023.03.22. 18:00 - 21:00

Létezz a természet törvényeivel összhangban és tapasztald meg az élet magasabb szintjeit egy egyszerű módszerrel, amivel a legmélyebb stresszt is eltávolíthatjuk elménkből és testünkből.
Előadást követően a TM tanfolyam március 25-28. között.

A Transzcendentális Meditáció az egyetlen olyan önfejlesztő gyakorlat, ami a legnagyobb stresszcsökkentő hatást érte el a jelen korban.

A TM egy természetes, erőfeszítés nélküli meditációs módszer, amely nagyon mély ellazulást eredményez, és amellyel túllépünk a gondolatokon. Transzcendálunk. A transzcendálás megtisztítja az elmét és az idegrendszert, megindul a regeneráció minden szinten.

“… Világos és gyors, bárki által könnyen elsajátítható technika, amit András a lehető legérthetőbb módon adott át nekünk. Legnagyobb csodálkozásomra működött, szemben az általam korábban, Ázsiában tanult meditációkkal, melyeket utólag, önállóan sosem tudtam végezni, azt sem tudtam, miként kellene hozzáfognom vagy beépítenem a mindennapjaimba…”

Hadfy Gyöngyi meditáló

Gyere el és ismerd meg ezt a rendkívül hatékony módszert, aminek gyakorlásával megtapasztalhatod valódi önmagad és az életed minden területén beindul a változás.

TM TANFOLYAM MOSONMAGYARÓVÁRON 2023. MÁRCIUS 25-28. KÖZÖTT
Az előadás után lehetőség van tanfolyamra is jelentkezni, tervezett időpont március 25-28., személyes tanítás és csoportos foglalkozások, amely napi kb. 2-3 óra elfoglaltságot jelent.

Az előadáson való részvétel jegyhez kötött, melynek a díja: 11.000 Ft/fő

A jegyár tartalmazza Bob Roth: A belső csend ereje – a Transzcendentális Meditáció című könyvet is.
Bob Roth Maharishi Mahesh Yogi, a tudat és a meditáció egyik legkiválóbb tudósának tanítványa, Transzcendentális Meditáció tanár. Könyve egy útmutató, melyben bemutatja azt az egyszerű módszert, amely gyökeresen megváltoztatja, miként reagálunk a stresszre. Ez a Transzcendentális Meditáció.

A jegyet előre utalással tudod megvenni, az összeget (11.000Ft/fő) kérlek, ide utald:
TTA Mantra Kft.
Erste Bank 11600006-00000000-34619823
IBAN: HU64 1160 0006 0000 0000 3461 9823
A közleménybe írd be kérlek az email címed, hogy azonosítani tudjuk a befizetésedet. Köszönöm!
(a számlát az összeg beérkezését követően küldjük email címedre)

Gyere el és ismerd meg Te is a TM jótékony hatásait! Jelentkezz az űrlap kitöltésével!

Jelentkezés és regisztráció

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod lefoglalni helyed az előadáson:

    Jelentkezők száma:

    Számlázási adataid

    Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod, valamint az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Google Adatvédelem és ÁSZF