Esemény - Transzcendentális Meditáció - Dömsödi András

Esemény - Transzcendentális Meditáció - Dömsödi András

Transzcendentális Meditáció bevezető előadás Paloznakon, a Mágustanyán Transzcendentális Meditáció bevezető előadás Paloznakon, a Mágustanyán

Transzcendentális Meditáció bevezető előadás Paloznakon, a Mágustanyán

Van olyan fáradtság, ami nem akar elmúlni, hiába alszol sokat? Ha ezt éled, akkor benned is összegyűlt a stressz, a feszültség, amivel jó lenne kezdeni valamit. A Transzcendentális Meditáció (TM) neked is segíthet! Megtanulhatod, hogyan tudod magad egyensúlyba hozni, és feltöltődni energiával, hogy újra harmonikus és életerős legyél.

Nyári elvonulás Somogyvámoson Nyári elvonulás Somogyvámoson

Nyári elvonulás Somogyvámoson

Ha TM gyakorló vagy és szeretnél intellektuális megértést és mélyebb tapasztalatokat szerezni a Transzcendentális Meditációról és önmagadról, akkor gyere, vegyél részt ezen az elvonuláson.

Koherencianap Mosonmagyaróváron, a Magnóliában Koherencianap Mosonmagyaróváron, a Magnóliában

Koherencianap Mosonmagyaróváron, a Magnóliában

Egy egész napot az elmélyülésnek, meditálásnak, stresszoldásnak szentelünk. Ezzel lehetőséget adunk szervezetünknek és idegrendszerünknek, hogy a többszöri meditáció alatt még több stressz távozzon belőlünk.

Transzcendentális Meditáció előadás Mosonmagyaróváron Transzcendentális Meditáció előadás Mosonmagyaróváron

Transzcendentális Meditáció előadás Mosonmagyaróváron

Létezz a természet törvényeivel összhangban és tapasztald meg az élet magasabb szintjeit egy egyszerű módszerrel, amivel a legmélyebb stresszt is eltávolíthatjuk elménkből és testünkből.
Előadást követően a TM tanfolyam március 25-28. között.

Koherencianap Budapesten Koherencianap Budapesten

Koherencianap Budapesten

Egy egész délutánt az elmélyülésnek, meditálásnak, stresszoldásnak szentelünk. Ezzel lehetőséget adunk szervezetünknek és idegrendszerünknek, hogy a többszöri meditáció alatt még több stressz távozzon belőlünk.

Szilveszteri elvonulás a Tarnóca Kúriában Szilveszteri elvonulás a Tarnóca Kúriában

Szilveszteri elvonulás a Tarnóca Kúriában

Idén egy új helyszínen, a Tarnóca Kúriában van lehetőségünk szilveszteri elvonuláson részt venni, erre várlak Benneteket szeretettel. Gyönyörű környezetben, távol mindentől, csak a miénk lesz az egész kúria, ahol csodás energiák között átmeditálhatjuk magunkat az újévbe. 🙂