Esemény - Transzcendentális Meditáció - Dömsödi András

Esemény - Transzcendentális Meditáció - Dömsödi András

Koherencianap Budapesten Koherencianap Budapesten

Koherencianap Budapesten

Egy egész délutánt az elmélyülésnek, meditálásnak, stresszoldásnak szentelünk. Ezzel lehetőséget adunk szervezetünknek és idegrendszerünknek, hogy a többszöri meditáció alatt még több stressz távozzon belőlünk.

Szilveszteri elvonulás a Tarnóca Kúriában Szilveszteri elvonulás a Tarnóca Kúriában

Szilveszteri elvonulás a Tarnóca Kúriában

Idén egy új helyszínen, a Tarnóca Kúriában van lehetőségünk szilveszteri elvonuláson részt venni, erre várlak Benneteket szeretettel. Gyönyörű környezetben, távol mindentől, csak a miénk lesz az egész kúria, ahol csodás energiák között átmeditálhatjuk magunkat az újévbe. 🙂

TM tanfolyam Cegléden TM tanfolyam Cegléden

TM tanfolyam Cegléden

Sajátítsd el a Transzcendentális Meditáció módszerét! Egy olyan technika, amellyel elménk teljesen lecsendesedik és tökéletesen éber marad. A gondolkodás legfinomabb állapotát is túllépi. Transzcendál.

TM-Szidhi frissítő tanfolyam TM-Szidhi frissítő tanfolyam

TM-Szidhi frissítő tanfolyam

A legfontosabb, hogy a szidhák összejöjjenek együtt gyakorolni és ezzel segíteni az ország, világ helyzetét rendezetté tenni!

Koherencianap Győrben Koherencianap Győrben

Koherencianap Győrben

Egy egész napot az elmélyülésnek, meditálásnak, stresszoldásnak szentelünk. Ezzel lehetőséget adunk szervezetünknek és idegrendszerünknek, hogy a többszöri meditáció alatt még több stressz távozzon belőlünk.

Transzcendentális Meditáció előadás Cegléden Transzcendentális Meditáció előadás Cegléden

Transzcendentális Meditáció előadás Cegléden

Egy természetes, erőfeszítés nélküli meditációs módszer, amely nagyon mély ellazulást eredményez, és amellyel túllépünk a gondolatokon. Rendszeres alkalmazása gyökeresen megváltoztathatja életünket, hozzásegítve minket ahhoz, hogy egész nap megőrizzük a meditáció békéjét, energiáját.